Konferencija „Uđite u svet virtuelne realnosti“ u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Jul.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija „Uđite u svet virtuelne realnosti“ u Novom Sadu

Nakon niza VR događaja koje je SCNS organizovao u poslednje dve godine, u subotu, 6. jula, od 12 časova u Startit Centru Novi Sad organizuje se prva konferencija na temu VR tehnologije.

 
Konferencija “Enter The World of Virtual Reality” je deo HBIT projekta koji se partnerski sprovodi u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu, u okviru IPA programa prekogranične saradnje između Hrvatske i Srbije u periodu od 2014. do 2020.
 
Cilj konferencije jeste da pokaže koliko je razvoj ove oblasti napredovao, koji su projekti realizovani kako u Srbiji, tako i u regionalnim zemljama. Želja organizatora je da okupe i osnaže domaću VR zajednicu,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.