Virtuelni kulturni turizam u Sremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Virtuelni kulturni turizam" u Sremu

"Virtuelni kulturni turizam – između Srijema u Hrvatskoj i Srema u Srbiji" naziv je projekta koji se sprovodi u saradnji Vukovarsko-srijemskom županijom, Turističkom zajednicom ove županije, Turističkom organizacijom Vojvodine, Univerzitetom u Novom Sadu i Fondom "Evropski poslovi'' Autonomne pokrajine Vojvodine.

S tim u vezi, širom Srema sprovode se edukativne radionice na temu "Društvene i socijalne mreže put ka uspešnom poslovanju".

Svi činioci turističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << privrede ovog kraja bili su u prilici da prisustvuju tribini, a u Turističkoj organizaciji opštine Stara Pazova ističu da društvene i socijalne mreže imaju značajan uticaj na promociju turističke ponude jednog kraja.

Cilj ovih aktivnosti je unapređenje razvoja turizma u prekogrančnoj regiji, a u osnovi projekta leži upotreba savremenih informaciono – komunikacionih tehnologija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Konferencija „Uđite u svet virtuelne realnosti“ u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Jul.2019

Nakon niza VR događaja koje je SCNS organizovao u poslednje dve godine, u subotu, 6. jula, od 12 časova u Startit Centru Novi Sad organizuje se prva konferencija na temu VR tehnologije.. .  . Konferencija “Enter The World of Virtual Reality” je deo HBIT projekta koji se partnerski sprovodi...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.