Veliko slavlje u Veterniku - ne postoji srećnije osobe od Biljane Dragojević, podelila prve snimke

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 18:29

Veliko slavlje u Veterniku - ne postoji srećnije osobe od Biljane Dragojević, podelila prve snimke

Objavila čak tri snimka kolko je srećna.

Biljana Dragojević je odlučila da proslavi novu godinu po julijanskom kalendaru uz vatromet u Veterniku.

Njoj se toliko dopao vatromet da je podelila čak tri snimka vatrometa na svom zvaničnom profilu na Instagramu

Biljana je poznata kao osoba koja baš ume da se veseli, ali i da deli trenutke sreće sa svojim mnogobrojnim pratiocima. Koliko je uživala tokom proslave srpske nove godine vidi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na snimcima.

A post shared by Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)

Inače, julijanski kalendar ili stari kalendar je uveo Julije Cezar 46. p. n. e. godine i predstavlja reformu i zamenu za rimski kalendar. Ediktom je stupio na snagu 1. januara 45. p. n. e. godine i bio je predominantan kalendar u rimskom svetu, većem delu Evrope i evropskim kolonijalnim naseljima u Amerikama, sve dok nije zamenjen novim gregorijanskim kalendarom koji je proglasio papa Grgur XIII 1582. godine takozvani gregorijanski kalendar koji danas koristi većina društava na svetu. Julijanski kalendar se još uvek koristi u delovima istočne pravoslavne crkve i u delovima orijentalnog pravoslavlja, kao i kod Berbera. Stoga se ona pogrešno naziva srpskom novom godinom.

A post shared by Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.