VELIKI USPEH: Nova medalja na Prvenstvu Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 11:14

VELIKI USPEH: Nova medalja na Prvenstvu Evrope

Šampionat se održava u Albaniji.

Srpska rvačica Evelin Ujhelji osvojila je bronzanu medalju na kadetskom Evropskom prvenstvu u Tirani. Posle pobede nad Poljakinjom Dominikom Pohovskom u četvrtfinalu, naša rvačica je u polufinalu poražena od Hrvatice Veronike Vilk, da bi u borbi za bronzu bila bolja od Aleksandre Kolar iz Mađarske.

Ovo je druga medalja za Srbiju na šampionatu Evrope za rvače i rvačice do 17 godina u Albaniji, pošto se prethodnom bronzom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u muškoj konkurenciji okitio i Stevan Kojić.

- Ogroman uspeh za srpsko žensko rvanje - sumira utiske trener ženske reprezentacije Srbije Dalibor Perović i dodaje:

- Ovo je peta medalja za Srbiju na velikim takmičenjima u konkurenciji dama, a već druga ove godine. Vrhunski uslovi koje imamo, vrlo kvalitetan sistemski rad koji sprovodimo kao i veliko zalaganje svih devojaka doveli su do odličnih rezultata.  Imamo zaista odličnu generaciju mladih rvačica, Rvački savez Srbije je to prepoznao i zaista mnogo se ulaže u mlađe kategorije tako da i u budućnosti možemo da očekujemo nove medalje -zaključio je Perović.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.