Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jan.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS ČEKAMO SRPSKU NOVU GODINU, ovo je molitva za zdravlje, ljubav i blagostanje

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici slave danas Dan Prepodobne Melanije Rimljanke. U Srbiji se takođe čeka i Srpska pravoslavna godina.
Prepodobna Melanija Rimljanka je rođena u Rimu od roditelja blagočestivih i vrlo bogatih. Oni su je prisilili da stupi u brak sa nekim znamenitim mladićem Apinijanom.,Pročitajte ovo:  OVAKO SE ZOVE STRAH OD PETKA 13: Narodna verovanja kažu da ove stvari MORATE baš danas da uradite

Rodila mu je dvoje dece, ali posle drugog porođaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se mnogo razbolela, i rekla mužu da će ozdraviti samo ako se on zakune pred Bogom, da će ubuduće s njom živeti kao brat sa sestrom.
Muž se zakleo, i Melanija od duhovne radosti i telesno ozdravi. Oboje dece im je umrlo, pa su oni rasprodali svu svoju imovinu i podelili novac crkvama i manastirima.
Putovali su po mnogim zemljama i gradovima svuda čineći dobra dela od svog bogatstva. Posetili su znamenite duhovnike u gornjem i donjem Misiru, i od njih se mnogo naučili i nadahnuli. Nastavite čitanje na sledećoj stranici.

Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.