Toplana zbog srpske Nove godine greje cele noći

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana zbog "srpske" Nove godine greje cele noći

Baš kao i u novogodišnjoj, isto će biti i u noći kada se slavi Srpska Nova godina - grejanje se neće prekidati za sve Nišlije koje se greju preko Toplane. U ovom preduzeću kažu da svi toplotni izvori rade, ali da su zbog kvarova u nekim zgradama radijatori hladni.

Iz Toplane nisu rekli koji je konkretan razlog za prelazak na 24-časovni režim rada. Pretpostavlja se da je zbog proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srpske Nove godine, jer najniža temperatura prognozirana za noćas je -2.

JKP Gradska toplana neće imati prekid u isporuci toplotne energije, odnosno preći će na 24-časovni režim isporuke u skladu sa članom 45. Odluke Grada Niša (stav 2. ovog člana), po kome je energetski subjekt dužan da učini dostupnom za preuzimanje količinu toplotne energije neophodnu za postizanje propisanih temperatura u grejanim prostorijama krajnjeg kupca - kažu u Toplani.

Ekipe ovog preduzeća, kako kažu, rade na uklanjanju kvarova na toplovodu zbog kojih su hladni radijatori korisnika u ulicama Jugovićevoj 15A, 24 i 41 i Sretena Stefanovića 13.

Očekuje se da radovi budu završeni do 16 sati.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018/4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.