SVETSKE, A NAŠE! Koje nove srpske rakete i bombe će se proizvoditi 2023. godine? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2023, 20:48

SVETSKE, A NAŠE! Koje nove srpske rakete i bombe će se proizvoditi 2023. godine? (VIDEO)

Pogledajte o kako moćnoj municiji je reč

Koje su to nove rakete za višecevne lansere raketa i bombe koje su se pojavile na tržištu, a proizvod su srpske kompanije najveće u ovom delu Evrope koja ih konstruiše i proizvodi?

Na završenom najvećem vojnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Idex 2023" najveća srpska kompanija za proizvodnju raketa predstavila je svoju paletu raketa koje su konstrukcijski završene i koje su već u proizvodnji ili će se uskoro naći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u serijskoj proizvodnji. Najbitniji proizvod EDePro kompanije koji je završio razvoj i koji uskoro ulazi u serijsku proizvodnju je balistička raketa kalibra 262 milimetra "Jerina 2".

Pored standardnih proizvoda ove kompanije koje su već u proizvodnji kao što su rakete Grad G2000 kalibra 122 mm i dometa do 40 km koje su danas tražene svuda u svetu nude se i planirajuće bombe PGB-128. Više o tome saznajte u odličnom videu ispod.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.