SRPSKA NOVA GODINA NA SKIJANJU – CENE NIŽE NEGO PRE NEDELJU DANA

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Jan.2022, 18:12

SRPSKA NOVA GODINA NA SKIJANJU – CENE NIŽE NEGO PRE NEDELJU DANA

Zlatibor – Kopaonik – Stara planina, 12. januar – Za doček 2022. gotovo da nije bilo moguće naći smeštaj na srpskim planinama, a u tom periodu je i ski pas bio najskuplji. Za Srpsku novu godinu je druga priča i ako ste planirali da ove nedelje organizujete produženi vikend koji će uključiti i doček i provod na ski stazama – proverili smo koliko će vas to koštati.
Za period od 13. do 16. januara (ukupno tri noćenja) još postoji relativno dobar izbor dostupnog smeštaja >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << po različitim cenama, dok su aktuelne cene ski karata niže nego pre nedelju dana.
Kopaonik Stan s četiri ležaja na Kopu može da se nađe i za 40 evra po noćenju preko Airbnb platforme, dok hotelski smeštaj ide i preko 1000 evra za luksuzni apartman za dvoje. Između tih cena, najveći broj privatnih apartmana slobodnih u datom periodu iznajmljuje se za 50-80 evra po noćenju.
Dvodnevna ski karta je 7.300, trodnevna 10.400 dinara. Pojedninačna vožnja gondolom od 700 do 1.100 dinara.
Zlatibor – Foto: Simke Zlatibor Privatni smeštaj na Zlatiboru, čak i u blizini centra dešavanja, možete naći i za dvadesetak evra po noćenju i to apartman za četiri osobe, mada je prosek cena u tom kraju za ovaj period viši od 70 evra. Hotelski smeštaj za te tri noći je od 20.500 do 127.000 dinara, zavisno od hotela, lokacije i željene usluge.
U ski centru Tornik, dvodnevna ski karta je 4.200, trodnevna 5.900 dinara, a pojedinačna vožnja žičarom 350-500 dinara.
Stara planina nije samo raj za skijaše, od 5. januara ove, 2022. je i – nacionalni park. Ova živopisna planina odlikuje se bogatstvom prirodnih lepota, retkom faunom i florom. Foto: Simke Stara planina U mestima oko Stare planine možete naći apartman za četvoro koji ćete za ceo produženi vikend platiti manje od 30 evra, hotelski smeštaj za dvoje u blizini skijališta u ovom periodu koštaće vas od 35 evra za noćenje s doručkom, a za istu uslugu u planinskom domu platićete 21 evro.
Kao i na Zlatiboru, dvodnevna ski karta je 4.200, trodnevna 5.900 dinara, a pojedinačna vožnja žičarom 350-500 dinara.
 
Članak SRPSKA NOVA GODINA NA SKIJANJU – CENE NIŽE NEGO PRE NEDELJU DANA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.