Zvonko Bogdan i Bajaga nastupiće na trgu u Novom Sadu

Izvor: Studio B, 31.Dec.2011, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvonko Bogdan i Bajaga nastupiće na trgu u Novom Sadu

Tokom večerašnjeg dočeka Nove godine na centralnom novosadskog Trgu slobode, Novosađane će zabavljati Zvonko Bogdan i Bajaga i instruktori, a nakon njih i novosadska pevačica Ana Perišić.

Tokom večernjih sati na bini u centru Novog Sada nastupiće di-džej Fanatik, a legenda vojvođanske tamburaške muzike Zvonko Bogdan svoj nastup počeće u 22 časa.

Bajaga i instruktori će >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pred Novosađane izaći pola sata pre ponoći, i uz njihove poznate hitove građani koji se odluče da najluđu noć provedu na gradskom trgu, dočekaće ponoć.

Organizatori su najavili i tradicionalni vatromet u ponoć. Prostor oko bine biće ograđen, s pojačanim merama bezbednosti.

Angažovano je oko 100 osoba koje će obezbeđivati proslavu i koji će imati pravo da pretresaju građane i oduzmu pirotehnička sredstva.

Tokom proslave biće zabranjeno parkiranje u samom centru grada i to na parkingu kod Srpskog narodnog pozorišta i na Trifkovićevom trgu, koji će biti rezervisani za ekipe hitne pomoći, policije i vatrogasne službe.

Organizatori su rekli da proslava Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu košta devet miliona dinara, od čega je skoro polovina namenjena za honorare izvođača.

Grad Novi Sad je ove godine po prvi put organizovao manifestaciju "Novi Sad srcem" koja je trajala od 9. decembra do 29. decembra i u sklopu koje su na Trgu slobode realizovane razne novogodišnje humanitarne akcije i programi.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Dzej

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.