Izvor: S media, 31.Dec.2011, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvonko Bogdan i Bajaga nastupaju u Novom Sadu

Tokom večerašnjeg dočeka Nove godine na centralnom novosadskog Trgu slobode, Novosadjane će zabavljati Zvonko Bogdan i Bajaga i instruktori, a nakon njih i novosadska pevačica Ana Perišić.

Tokom večernjih sati na bini u centru Novog Sada nastupiće di-džej Fanatik, a legenda vojvodjanske tamburaške muzike Zvonko Bogdan svoj nastup počeće u 22 časa.

Prodaja alkohola >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za Novu godinu i posle 22 sata

Cvetković: Zajedno za bolju Srbiju

Edukativni kurs šminkanja za Novosađanke

Bajaga i instruktori će pred Novosadjane izaći pola sata pre ponoći, i uz njihove poznate hitove gradjani koji se odluče da najludju noć provedu na gradskom trgu, dočekaće ponoć. Organizatori su najavili i tradicionalni vatromet u ponoć.

Prostor oko bine biće ogradjen, s pojačanim merama bezbednosti. Angažovano je oko 100 osoba koje će obezbedjivati proslavu i koji će imati pravo da pretresaju gradjane i oduzmu pirotehnička sredstva.

Tokom proslave biće zabranjeno parkiranje u samom centru grada i to na parkingu kod Srpskog narodnog pozorišta i na Trifkovićevom trgu, koji će biti rezervisani za ekipe hitne pomoći, policije i vatrogasne službe.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvonko Bogdan i Bajaga nastupiće na trgu u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Dec.2011

NOVI SAD - Tokom večerašnjeg dočeka Nove godine na centralnom novosadskog Trgu slobode, Novosađane će zabavljati Zvonko Bogdan i Bajaga i instruktori, a nakon njih i novosadska pjevačica Ana Perišić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ZVONKO BOGDAN I BAJAGA UGREJALI NOVOSAĐANE

Izvor: Kurir, 01.Jan.2012, 02:02

NOVI SAD - Tokom dočeka Nove godine na prepunom centralnom novosadskom Trgu slobode, Novosađane je zabavljao Zvonko Bogdan, a 2012. godinu dočekali su uz Bajagu i instruktore i tradicionalni vatromet..NOVI SAD - Tokom dočeka Nove godine na prepunom centralnom novosadskom Trgu slobode, Novosađane...

Nastavak na Kurir...

Veselo na trgovima širom Srbije

Izvor: S media, 01.Jan.2012

Nova 2012. godina tradicionalno je dočekana na trgovima i u restoranima uz vatromet širom Srbije...Na prepunom Trgu slobode u Novom Sadu tokom dočeka nove 2012., građane je zabavljao Zvonko Bogdan, a Novu godinu su dočekali uz Bajagu i instruktore i tradicionalni vatromet...Hiljade ljudi šetalo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.