Svaka čast: JK rasprodala doček bez reklame!

Izvor: Poznati.info, 16.Dec.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast: JK rasprodala doček bez reklame!

Jelena Karleuša će 31. decembra za doček Nove godine pevati hotelu Hajat, a danas je i zvanično potvrđeno da su sve karte rasprodate i da ih više nema u prodaji.

Iako su sve njene koleginice koje su zakazale nastup u Beogradu imale pres konferencije, kako bi što bolje izreklamirale svoje nastupe, a pored toga i TV i Press najave, JK je uspela i bez toga. Jedina reklama koju je pevačica imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bila je njena Facebook stranica.

Uprkos želji mnogih da čuju kako je doživela neuspeh i kako nema interesovanja za doček tamo gde ona peva, JK im je po ko zna koji put zapušila usta. “Najskuplji doček, bez sekunde TV reklame, bez press konferencije-RASPRODATO. Hvala na poverenju. Repriza u „Teatru“ – napisal je ona.

Autor:Goran, Foto:Facebook
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.