Sremska Mitrovica impresivna za praznike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica impresivna za praznike

Još dvadesetak dana je ostalo do kraja 2017.godine i dočeka Nove 2018. Grad Sremska Mitrovica je već ukrašen, postavljeno je i klizalište, koje će svečano biti otvoreno u petak, 15. decembra. Centralna gradska ulica izgleda impresivno.

U susret novogodišnjim praznicima, Sremska Mitrovica izgleda kao jedna od najlepših evropskih prestonica.Pored svetlucave i raskošne rasvete i sada već domaćina Sneška Belića, Trg Ćire Milekića pretvara se u bajku pod nazivom "Magični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trg". Na ulicama jedinog Sremskog grada kao i na licima Mitrovčana već se primeti praznično raspoloženje, pa su nam tako građani grada na Savi, kazali svoje planove.

I ovdašnje Turističke agencije za novogodišnju noć u ponudi imaju različite Evropske destinacije, ali prema njihovim rečima sve manji broj Mitrovčana se odlučuje za doček u nekoj od Evropskih prestonica.

Kada je u pitanju snabdevenost tržišta, sremskomitrovačke prodavnice i marketi su odlično snabdeveni svi onim što je potrebno za bogatu novogodišnju trpezu "od igle do lokomotive". Izloge u gradu prosto je nemoguće zaobići, jer upravo oni su od velike važnosti kada je u pitanju novogodišnja toaleta. Veliki broj broj njih nude i popuste. Grad Sremska Mitrovica godinama u nazad organizovao je doček na Trgu, a da li će ove godine biti isto ili ipak ima prioriteta...

 Kao i u svim gradovima i sremskomitrovački ugostitelji i vlasnici restorana, kafića i diskoteka potrudili su se oko organizacije dočeka, pa se tako cene kreću od 25 do 60 evra, što zavisi od objekta do objekta, menija i vrste muzike.. Prema njihovim rečima u Mitrovici još uvek ima mesta za rezervacije. Da li zbog cena ili što mnogi odlučuju u pet do dvanaest, videćemo u danima koji su pred nama.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.