Saradnik princa Karađorđevića na novosadskom vatrometu zadobio teške opekotine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnik princa Karađorđevića na novosadskom vatrometu zadobio teške opekotine

Jedan strani državljanin je zadobio teške opekotine na telu tokom dočeka Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu i on je zbrinut u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Tanjugu je potvrđeno u KCV-u da je tom pacijentu pružena sva neophodna medicinska pomoć i da je trenutno stabilnog stanja.

Iako nema još nikakve zvanične potvrde, prema pisanju lokalnih medija, pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da je povređeni stranac zapravo jedan od idejnih realizatora i režisera novogodišnjeg vatrometa Majk Noks.

Vatromet u novogodišnjoj noći u Novom Sadu osmislili su princ Đorđe Karađorđević i njegov kolega iz Škotske Majk Noks.

Kako nezvanično saznaje 021, stariji muškarac Majk Knoks je hospitalizovan zbog dubokih opekotina koje su zahvatile oko 15 odsto površine njegovog tela, što spada u teža stanja.

Majkl je dugogodišnji pirotehničar i jedan od učesnika u organizaciji novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, uz princa Đorđa Karađorđevića, piše portal novosadskog radija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.