Sara Renar i Ana Ćurčin stižu u Kulturni centar Novog Sada

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jan.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Renar i Ana Ćurčin stižu u Kulturni centar Novog Sada

U Kulturnom centru Novog Sada, u klubu Tribina mladih, 13. januara od 23 časa nastupaće dve trenutno najaktuelnije kantautorke iz regiona, Sara Renar iz Zagreba i Ana Ćurčin iz Beograda.

Fondacija Novi Sad 2021 počinje sa građenjem kapaciteta dočeka Dve Nove godine, kao budućih termina svečanog otvaranja i zatvaranja godine kad će Novi Sad poneti titulu Evropske prestonice kulture.

Novosađani i gosti će 13. januara dočekati 7526. godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na više od 21 kultne lokacije, a izvođači najrazličitijih žanrova nastupiće na potpuno neočekivanim mestima. Jedna od lokacija je i Kulturni centar Novog Sada.

Sara Renar je mlada regionalna zvezda, do sada je objavila 3 studijska albuma “Djeca”, “Jesen” i “Tišina”, kao i konceptualno uživo odsvirano studijsko ostvarenje “Gđe povlačiš crtu”. Osvojila je prestižnu nagradu Porin, 2015. za EP “Jesen”. NJen treći studijski album pod imenom “Tišina” je proglašen izdanjem godine u brojnim medijima i nominovan je za nagradu IMPALA – Evropski album godine.

Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, a koja poslednjih godina živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna, tiha i melodična, ritmična, leluja kroz indi-rok i folk i komunicira sa ambijentom i bluzom. Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa samostalno ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani. U januaru 2016. godine objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”.

Ulaz je slobodan.


Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Koncerti Sare Renar u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Blic, 10.Jan.2018

Nagrađivana hrvatska kantautorka Sara Renar nastupiće 12. januara u umetničkom prostoru "Kvaka 22" u Beogradu, a 13. januara s Anom Ćurčin u Kulturnom centru Novog Sada...Publika će moći da čuje i pesme s njenog novog albuma "Gdje povlačiš crtu?“ koji će biti objavljen 17. januara. Radi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.