Rumuni došli na Kopaonik na doček, ostali bez audija

Izvor: B92, 02.Jan.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni došli na Kopaonik na doček, "ostali bez audija"

Kopaonik -- Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila, potvrdio je jedan od turista za B92. MUP: Ukradena dva automobila.

Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se "probudili bez načina da se vrate kući".

Kako je naveo turista Adrijan Tiberiju, tokom dve noći je nestalo čak pet "audija A4" starih između osam i devet godina. Rumunski list ističe i da je u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poznatog skijališta "Kosovo, gde nema kontrole".

Pročitajte još: Pokradeni Rumun: Naša kola su odvezli kroz šumu na Kosovo

"Svi automobili su isti model i svi su 2008. ili 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove", naveo je jedan od oštećenih, prenosi portal.

Potvrde da je došlo do masovne krađe nema iz srpske policije, a kako nam je rečeno, u novogodišnjoj noći jeste registrovana krađa automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, ali samo jednog vozila.

Takođe, prijavljen je i jedan pokušaj krađe stranog automobila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rumuni došli na Kop na doček, svima ukrali audije?

Izvor: Mondo, 02.Jan.2018

Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila i stvari, pišu rumunski mediji. Iz MUP kažu da je ukraden jedan automobil...Foto: Promo/InfoKop..Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se sutradan "probudili bez...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.