Rumuni došli na Kop na doček, svima ukrali audije?

Izvor: Mondo, 02.Jan.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni došli na Kop na doček, svima ukrali audije?

Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila i stvari, pišu rumunski mediji. Iz MUP kažu da je ukraden jedan automobil.

Foto: Promo/InfoKop

Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se sutradan "probudili bez načina da se vrate kući".

Navodi se da je tokom dve noći nestalo čak pet automobila "audi a4" starih između osam i devet godina. Rumunski list ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i da je u blizini poznatog skijališta "Kosovo gde nema kontrole".

"Svi automobili su isti model i svi su 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove", naveo je jedan od oštećenih.

Potvrde da je do krađe došlo nema iz srpske policije, a kako je rečeno za Prvu, u novogodišnjoj noći jeste registrovana krađa automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, ali samo jednog vozila. Takođe, prijavljen je i jedan pokušaj krađe stranog automobila, prenosi B92.

Magična noć na Kopu
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rumuni došli na Kopaonik, svima ukrali audije?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2018

Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila i stvari, pišu rumunski mediji. Iz MUP kažu da je ukraden jedan automobil...Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se sutradan "probudili bez načina da se vrate...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.