Predlog za šminku za Novu Godinu: Smouki oči sa zlatnim šljokicama

Izvor: B92, 13.Dec.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog za šminku za Novu Godinu: "Smouki oči" sa zlatnim šljokicama

Polako počinje da nas hvata praznična euforija. Planira se zimski odmor, prave se dogovori za doček Nove godine i uveliko bira odeća i šminka za najluđu noć!

Verujemo da ste već počele da na internetu pretražujete ideje za novogodišnji makeup izgled. Zaustavite se ovde, jer naša Ana ima sjajan predlog kako možete da se našminkate u noći kada ćete odbrojavati do ponoći.

Šljokice su kada je praznična šminkanja u pitanju nezaobilazne, ali se Ana u ovom slučaju odlučila za njihov diskretni sjaj! Šminka je rezervisana za vas koje ne volite mnogo upadljiv izgled, ali želite da blistate.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predlog šminke za Novogodišnju noć

Izvor: Press, 14.Dec.2015, 16:29

Polako počinje da nas hvata praznična euforija. Planira se zimski odmor, prave se dogovori za doček Nove godine i uveliko bira odeća i šminka za najluđu noć! . Фото:Б92.нет. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.