Pogledajte kako je izgledao poslednji Titov doček Nove godine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je izgledao poslednji Titov doček Nove godine (VIDEO)

Iako je i tada bio bolestan i star, Tito se pojavio na dočeku koji je organizovan u novosadskom hotelu "Park" 1980. godine

Neprikosnoveni vladar nekadašnje SFRJ Josip Broz Tito bio je osvedonečeni hedonista i čovek koji je uživao u luksuzu. Dokaz za takve tvrdnje jeste i snimak sa dočeka nove 1980. godine.

Iako je i tada bio bolestan i star, Tito se pojavio na dočeku koji je organizovan u novosadskom hotelu “Park”.

Da je Tito i tada bio bolestan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nemoćan, dokazuje i snimak sa te proslave, na kojoj čovek, koji je prema mnogim istorijskim navodima odgovoran za smrt na desetine hiljada ljudi, nije mogao da ustane sa stolice.

Njegovi prijatelji, mada bi mnogi pre rekli podanici, čestitali su mu srećnu novu godinu i poželeli su mu sve najbolje, a Tito nije mogao da ustane iz fotelje.

Pogledajte kako su mu čestitali 1980. godinu, godinu u kojoj je Tito napustio ovaj svet.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.