Peku me oči, šta je bre ovo?! - Društvene mreže GORE zbog STAJLINGA poznatog pevača za DOČEK, kažu da je ovaj put PREMAŠIO SEBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 13:31

"Peku me oči, šta je bre ovo?!" - Društvene mreže GORE zbog STAJLINGA poznatog pevača za DOČEK, kažu da je ovaj put PREMAŠIO SEBE

Boban Zdravković, srpski pevač iz devedesetih, postao je viralni hit na društvenim mrežama zbog neobičnog stajlinga tokom dočeka Nove godine u Nišu. Njegova crno-srebrna kombinacija sa bundom sa krznom i srebrnim cipelama izazvala je različite reakcije korisnika, dok su prisutni na događaju komentarisali da je pevač tokom nastupa neprestano ponavljao: "Ludilo u Nišuuu!"

Srpski pevač Boban Zdravković postao je viral na društvenim mrežama, a sve zbog stajlinga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojem je nastupio u Nišu za doček 2024. godine.

Crno-srebrna majica, crno-srebrne pantalone, crna bunda sa krznom i srebrne cipele oborile su s nogu korisnike društvenih mreža.

"Nije ni počela kako treba, a već imamo stajling godine u režiji Bobana Zdravkovića", "Bunda s krznom oko vrata me je dokusurila", "Što duže gledaš sve je bolje...", "Šta je bre ovo, peku me oči?!", "Daj, ne zaje*avaj da je ovako izašao na binu?", samo su neki od brojnih komentara na mrežama.

Ljudi koji su bili prisutni na ovom dočeku komentarišu i da su se svi smejali jer je Boban Zdravković, inače rođeni Nišlija, tokom celog nastupa samo ponavljao istu stvar: "Ludilo u Nišuuu!".

Nije ni počela kako treba a već imamo stajling godine u režiji Bobana Zdravkovića pic.twitter.com/94tZiVA8tH

— Bačka Kulen Zmija (Salami Serpente Bachkorum) (@Slaba_Vajda) January 1, 2024

Inače, Boban Zdravković je bio popularan devedesetih, a onda se potpuno povukao sa javne scene. Mnogi se sjećaju njegovih hitova: "Marakana", "Lagala me jedna Maja", "Ne dolazi u moj san", "Ptičica"…

Srbija Danas/Telegraf/prenela M. A.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.