Izvor: Blic, 01.Jan.2024, 12:18

OSMORO TINEJDŽERA STRADALO U VIKENDICI ZA DOČEK NOVE GODINE Pre tri godine osvanuo je najcrnji 1. januar koji je potresao ceo region (FOTO)

Pre tri godine, Hercegovinu je pogodila nezapamćena tragedija kada je objavljena stravična vest o osam mladih života izgubljenih u vikendici u mestu Tribistovo kod Posušja nakon novogodišnje noći. Među žrtvama su bila četiri mladića i četiri devojke, svi u dobi od 19 godina. Tinejdžeri su se ugušili u snu usled izloženosti ugljen-monoksidu iz agregata za struju.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Osmoro tinejdžera stradalo u vikendici za doček usled gušenja PLINOM: Najcrnji 1. januar koji je potresao region osvanuo pre tri godine (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024

"Vikendica smrti" pre tri godine odnela osmoro mladih života. U novogodišnjoj noći, usled gušenja plinom, život je izgubilo osmoro tinejdžera u nezapamćenoj tragediji koja se desila u Hercegovini...Pre tri godine, Hercegovinu je pogodila nezapamćena tragedija kada je objavljena stravična vest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.