Novi Sad: Doček uz Georgieva ili Ćetkovića

Izvor: Dzungla.org, 05.Dec.2012, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Doček uz Georgieva ili Ćetkovića

Na Trgu slobode u Novom Sadu, u novogodišnjoj noći pevaće Sargej Ćetković ili Vlado Georgiev
Gerogiev i Ćetković

NA Trgu slobode u Novom Sadu, u novogodišnjoj noći pevaće ili Sargej Ćetković ili Vlado Georgiev. Sa obojicom se, potvrđeno je “Novostima” u organizacionom odboru dočeka nove 2013. godine, razgovara, a ishod bi trebalo zvanično da se zna najkasnije za dva-tri dana.
- U ovom trenutku ne mogu ništa zvanično da kažem, ali će svi detalji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << uključujući i imena, biti poznati brzo – rekao je Andrej Fejgelj, v. d. direktora novosadskog Kulturnog centra, koji organizuje doček novog leta.
Da su pregovori crnogorskog pevača sa organizatorima događanja u novogodišnjoj noći u Novom Sadu u toku, potvrdio nam je i Dragan Petrović, Ćetkovićev izvršni producent.
- Tačno je da razgovaramo, ali ništa nije završeno. Imamo i ponude još nekih gradova – dodao je Petrović.
Za razliku od Ćetkovića, koji do sada nije pevao na glavnom novosadskom trgu, žitelji srpske Atine su uz Georgieva tu dočekali 2005. godinu.
Mada njegov menadžer Peđa Stojnić o tome ne želi zvanično da govori dok ugovori ne budu potpisani, gotovo je izvesno da će u noći između 31. decembra i 1. januara na Trgu slobode sa svojim “Balkanopolisom” nastupiti i pevač i multiinstrumentalista Slobodan Trkulja.
SVE ZVEZDE
OD 2005. kada je Georgiev nastupio prvi put, do danas, Novosađani su u nova leta koja su se nizala ulazili uz Zdravka Čolića, Gorana Bregovića, Željka Joksimovića, Masima Savića, Zvonka Bogdana, Momčila Bajagića Bajagu…
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.