Novi Pazar umesto za doček novac daje deci bez roditelja!

Izvor: BKTV News, 23.Dec.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar umesto za doček novac daje deci bez roditelja!

Za doček Nove godine veći gradovi u Srbiji izdvajaju pozamašne sume kako bi namamili muzičke zvezde da nastupaju na trgovima, ali postoje i oni koji su se okrenuli humanitarnoj strani.

Novi Pazar je odmah odustao od organizovanja koncerta na gradskom trgu za doček Nove godine. Ušteđen novac će na inicijativu gradonačelnika Nihata Biševca biti poklonjen deci bez roditeljskog staranja. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Tužilaštvo preuzelo stvar u svoje ruke! Ispituje se nabavka novogodišnje jelke u Beogradu za 83.000 evra!

Tako će 79 mališana za Novu godinu dobiti po 10.000 dinara, a ovu akciju lokalna samouprava organizuje već drugu godinu zaredom.

"Umesto da novac potrošimo na koncert, deci ćemo ukazati pažnju. To je rezultat ljudskosti iz koje proističe potreba da vodimo računa o sugrađanima", poručio je Biševac.

Novogodišnja čarolija u Nišu: Kreativno pero podelilo paketiće prikupljene u humanitarnoj akciji "Svi smo mi Deda Mraz"

Zamislite kako bi ova Nova godina bila srećna kad bi se i drugi gradovi ugledali na Novi Pazar?

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Ovaj grad u Srbiji umesto za doček novac daje deci bez roditelja

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2017

Za doček Nove godine veći gradovi u Srbiji izdvajaju pozamašne sume kako bi namamili muzičke zvezde da nastupaju na trgovima, ali postoje i oni koji su se okrenuli humanitarnoj strani. Jedan od tih gradova je i Novi Pazar čija vlast je rešila da usreći mališane...Još uvek ne znamo kakvi su planovi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.