NIKAD TOPLIJI DOČEK NOVE GODINE: Beograd će danas obasjati sunčevi zraci, a evo šta nas očekuje nakon NAJLUĐE noći

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 08:40

NIKAD TOPLIJI DOČEK NOVE GODINE: Beograd će danas obasjati sunčevi zraci, a evo šta nas očekuje nakon NAJLUĐE noći

U narednim danima najviša temperatura do 16 stepeni

Danas će u Srbiji preovladavati pretežno sunčano vreme sa malo ili umerenom oblačnošću, suvo i toplo, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

U jutarnjim satima, u južnim, jugozapadnim i jugoistočnim delovima zemlje očekuje se slab mraz, dok će po kotlinama i rečnim dolinama biti prisutna magla. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni.

Temperature će se kretati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od -2 stepena do 6 stepeni u jutarnjim satima, dok će najviše dnevne temperature ići od 12 do 16 stepeni, mada će u mestima gde se zadržava magla biti nešto hladnije, oko 8 stepeni.

U novogodišnjoj noći očekuje se suvo vreme sa temperaturom od 0 stepeni na jugu Srbije do 8 stepeni u Beogradu. Postepeno će dolaziti do povećanja oblačnosti sa severa. Ponegde u Vojvodini i Mačvanskom okrugu može pasti kiša pred jutro.

U Beogradu se očekuje pretežno sunčano vreme sa malom oblačnošću i toplo. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni. Jutarnje temperature kretaće se od 2 stepena do 6 stepeni, dok će najviše dnevne temperature dostići oko 16 stepeni.

U novogodišnjoj noći u Beogradu se očekuje suvo vreme sa temperaturom oko 8 stepeni. Postepeno će dolaziti do povećanja oblačnosti sa severa.

U narednih sedam dana očekuje se natprosečno toplo vreme u Srbiji, s povremenim naoblačenjem i slabom kišom.

Padavine će početi u ponedeljak na severu i zapadu, proširujući se tokom dana na celu zemlju, dok će od srede dominirati oblačno vreme s čestim kišama, dok se sneg očekuje samo u planinskim područjima.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CRNI OBLACI STIŽU U SRBIJU: Najavljen drastičan vremenski OBRT, preti kiša koja će u ovim delovima preći u SNEG

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023

RHMZ objavio prognozu za 1. januar...U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, koja će ujutro i pre podne zahvatiti severne i zapadne krajeve, posle podne centralne i istočne, a uveče i tokom noći će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.