Koje će ulice biti zatvorene u toku dočeka Nove godine u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Dec.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje će ulice biti zatvorene u toku dočeka Nove godine u Beogradu

U okviru Gradskog dočeka Nove godine u Beogradu se realizuje pet programa na tri lokacije, zbog čega će neke ulice biti zatvorene za sa saobraćaj.

Od 31. decembra od 20 časova do 1. januara 2015. godine u 4 časa za saobraćaj će biti zatvorene ulice: Dečanska, od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića u navedenom smeru, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Alerksandra, od Trga Nikole Pašića do Takovske, Kralja Milana, Terazije, Kolarčeva, Makedonska, od Dečanske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do Trga republike, Trg republike, Francuska, od Trga republike do Bulevara despota Stefana, Vase Čarapića i Studentski trg, saopšteno je iz "Beokom servisa”.

U cilju povećanja bezbednosti prostori gde se održavaju skupovi biće snimani, a radi bezbednosnih provera biće formirani i zatvoreni pešački tokovi preko kojih će biti omogućen ulaz na skupove, saopšteno je iz "Beokom servisa”.

Punktovi za bezbednosne provere biće formirani na prilazu iz Kolarčeve, Knez Mihailove, Vase Čarapića, Makedonske, ugao sa Dečanskom, i sa Platoa Zorana Đinđića. Iz Čika-Ljubine ulice ulaz na skup neće biti moguć. Iste bezbednosne mere važiće i 31.  decembra.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saznajte koje ulice se zatvaraju zbog dočeka

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2014

BEOGRAD - U užem centru Beograda večeras će od 20.00 do 04.00 ujutro zbog novogodišnjeg dočeka na trgovima biti zatvoren saobraćaj u više ulica.U tom periodu biće zatvorena Dečanska, od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića u navedenom smeru, kao i Trg Nikole Pašića i Bulevar kralja Aleksandra,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.