Kalifa oduševio na dočeku Nove godine u Njujorku

Izvor: Akter, 01.Jan.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalifa oduševio na dočeku Nove godine u Njujorku

Njujorški doček je tradicionalno bio najgledaniji novogodišnji program u Severnoj Americi, a putem malih ekrana pratile su ga desetine miliona gledalaca širom sveta

Trenutno vodeća zvezda svetske hip-hop scene i jedan od najpopularnijih svetskih muzičara, koji će ovog leta nastupiti na Exit-u, Viz Kalifa, za doček Nove godine pevao je pred prepunim Tajms skverom u Njujorku.

. Kulminacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << sinoćnje proslave bilo je izvodenje pesme "See You Again", jednog od najvećih hitova ove decenije i pesme čiji spot je treći najgledaniji svih vremena.

Pesma, napisana kao pomen tragično preminulom glumcu Polu Vokeru, zvezdi filmova "Fast&Furious", Kalifi je donela nominaciju za Zlatni globus.

U saopštenju organizatora Festivala Exit se ističe da su nastupe na Exit Avanturi 2016, pored Viza Kalife, među prvima potvrdili i indi-rok senzacija Bastille, izrazito traženi londonski reper Stormzy, belgijski hitmejker Lost Frequencies, kultni muzički kolektiv Dub Pistols i najtraženiji holandski bend Kensington.

Prati ih i impresivna lista baš izvođača od Petrovaradina do Jaza, a prvi potvrđeni su rodonačelnici žanra i drum"n"baš prvaci Đ Hype i Andy C, te najveće dubstep zvezde Modestep i Zomboy. Pridružiće im se i vodeća imena nove generacije Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine Exit-a rezervisano je za neponovljivu Ms. Dynamite. Druga po veličini elektronska bina Exit festivala, No Sleep Novi Sad, potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svetskih tehno klubova, pariski Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlomo.

I poslednja grupa izvođača za Exit Avanturu objavljena je u ovom prednovogodišnjem talasu, a naredna imena biće objavljena posle predstojećih praznika.

U toku velike novogodišnje akcije, koja se završava 14. januara u ponoć, ulaznice za Exit festival biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, uz poklon ulaznicu za Sea Dance.

Ta akcija omogućuje prazničnu uštedu od čak 65 odsto u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen. Ulaznice se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije. U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Viz Kalifa oduševio na dočeku NG u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2016, 00:05

Trenutno vodeća zvezda svetske hip-hop scene i jedan od najpopularnijih svetskih muzičara, koji će ovog leta nastupiti na Exit-u, Viz Kalifa, za doček Nove godine pevao je pred prepunim Tajms skverom u Njujorku...Njujorški doček je tradicionalno bio najgledaniji novogodišnji program u Severnoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.