Indira sa mužem u strasnom zagrljaju na skijanju! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Feb.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira sa mužem u strasnom zagrljaju na skijanju! FOTO

Nakon izuztno uspešne prosle godine i dočeka Nove u Crnoj Gori, Indira Levak, šarmantna pevačica grupe “Colonia” otputovala je sa suprugom na skijanje u austrijski ski centar Nasfeld. 

Iako se, kaže skromno, daleko bolje snalazi za mikrofonom nego na skijama, Indira je ovaj mini odmor iskoristila da se dobro naspava, što više boravi na čistom vazduhu i isproba kulinarske specijalitete po kojima je ovaj kraj poznat. "Ne pamtim kad sam spavala po deset sati dnevno kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ovde. Ja sam ozbiljan radoholik ali je moj suprug insistirao na ovom odmoru i bio je u pravu. Nasfeld nas je odusevio, staze su fenomenalne i prilagođene kako vrhunskim skijašima, tako i nama koji smo, iskrena da budem, prosečni", smeje se pevačica i dodaje: "Pet godina nisam stala na skije i prvi spust ovde mi je bio srednje žalostan ali kada sam videla klince kako piče pored mene, dozvala sam se pa sam narednih dana dala sve od sebe da popravim svoje umeće na snegu. Naravno, par puta sam se pošteno razbila ali sam se pravila da mi nije nista dok sam u sebi psovala, haha…

Harizmatična i energična, Indira je, dodaje, veliki hedonista pa je predah od obaveza iskoristila i da uživa u kuvanom vinu i fantastičnoj hrani koju nude restorani u Nasfeldu.

"Papala sam, čini mi se, pet puta dnevno. Sve sam morala da probam. Tokom godine se trudim da se hranim umereno i koliko je to moguće zdravo ali kada dođe odmor, onda dam sebi oduška i uopšte ne pazim na kilažu. Srećom, svaki dan sam išla i u velnes, sunu i bazen pa sam uspela da se ne ugojim baš deset kila. Sad me moj dragi muž, koji je i menadžer grupe, upozorova da mi je vreme da se vratim treninzima ne bi li moja kičma i kolena izdržala silne nastupe koji nas očekuju.

Pored pesama koje su u pripremi, Colonia ovih dana nastavlja sa promocijom aktuelnog albuma “Feniks” i najavljuje novo druženje sa publikom u Srbiji. "Krajem prošle godine smo imali nekoliko fantastičnih svirki u Beogradu i super smo se proveli i već desetog februara smo ponovo u Kasini! Svaki put je tamo bilo divno pa verujem da ćemo se i sada dobro zabaviti. U Beogradu je nama uvek čarobno, svi jedva čekamo", kaže Indira a njen suprug dobacuje da pevačica srpsku prestonicu posebno voli što i ona potvrđuje.  "Puno mi je srce kada vidim ljude koji pevaju sa nama, od onih starih pesama poput “Sve oko mene je greh” do ovih koje smo nedavno objavili. Nema veće sreće za nas od toga. U planu nam je, svakako, da obidjemo i ostale gradove u Srbiji i ponovimo te dobre žurke po kojima smo, kažu, poznati!
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.