ISPOVEST PREŽIVELOG NAKON MASAKRA U ISTANBULU: Nosio sam onesvešćenu devojku preko LEŠEVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST PREŽIVELOG NAKON MASAKRA U ISTANBULU: Nosio sam onesvešćenu devojku preko LEŠEVA

Najmanje 39 ljudi je ubijeno, a 60 osoba ranjeno u oružanom napadu u Istanbulu tokom dočeka Nove godine

Azilant u crnom, otvorio je vatru u noćnom klubu "Reina" sat i 30 minuta posle ponoći po lokalnom vremenu.

Turski mediji preneli su da je u trenutku napada u klubu bilo više od 500 ljudi. Jedan od njih je turski fudbaler Bejlerbejispora Sofa Bojdas, koji je Novu godinu slavio s devokom.

- Tek što smo se smestili u klubu, začuli smo pucnjavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve je bilo puno prašine i dima. Nisam video ko je pucao, ali sam čuo pucnjavu i video ljude kako beže. Policija je brzo stigla - objavio je Bojdas.

Prvo što je uradio posle šoka bilo je da spasava devojku.

- Mnoge devojke su se onesvestile, tako i moja. Ona je bila u visokim štiklama. Nosio sam je na leđima i izneo je. Da bismo izašli, morali smo da gazimo preko leševa - dodao je Bojdas.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.