Dženifer Lopez ponizila Maraju Keri! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez ponizila Maraju Keri! FOTO

Novogodišnji nastup Maraje Keri još dugo će se prepričavati, a rekacija Dženifer Lopez na njen performans usledila je društvenim mrežama.

O nastupu Maraje Keri u sklopu dočeka Nove godine, verovatno će se još dugo pričati, a kakve će to posledice imati na njenu karijeru, ne zna se. Podsetimo, do problema je došlo zbog tehničkih problema koji su pokazali da Maraja na kultnom događaju New Year’s Rockin’ Eve peva na plejbek. Njeno nezadovoljstvo i nezainterosovanost >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da popravi situaciju bili su još gori za gledanje. Naravno, internet je eksplodirao sa ružnim komentarima i kritikama na račun njenog nastupa, a so na ranu stavila je Marajina koleginica Dženifer Lopez. Ona za koju Maraja dan-danas tvrdi da je ne zna. Kako veštom oku interneta ništa ne može da promakne, neko je primetio da je Džej Lo lajkovala jedan komentar na Instagramu. – Jeste li ikad videli nesreću od koje ne možete da odvojite oči? To je bila ona večeras – stoji u komentaru na fotografiju Maraje, a prenosi Hello.

Jennifer Lopez goes off on Mariah 👀 pic.twitter.com/zYNEWbmQ2d

— Music News & Feed (@Musicnews_feed) January 1, 2017

 
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.