Doček Srpske Nove godine uz Bregovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Srpske Nove godine uz Bregovića

Nova godina  po julijanskom kalendaru ili pravoslavna Nova godina (Srpska Nova godina) biće dočekana u noći 13. januara na centralnom gradskom trgu uz ekskluzivan muzički program i do sada neviđeni vatromet u ponoć, a bogat muzički program biće nastavljen i u noći 14. januara, najavljeno je iz Gradske kuće.

"Novogodišnji program će početi 13. januara u 21.00 čas i to nastupom ansambla "Zorule". Zatim će se nastupiti grupa "Garavi sokak", dok nas petnaestak minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre ponoći očekuje Goran Bregović, sa kojim ćemo odbrojavati poslednje sekunde pred Novu 2016. godinu uz spektakularni vatromet", rekla je savetnica gradonačelnika Nada Kobac i pozvala građane da u što većem broju dođu na Trg slobode.

Za vreme proslave na Trgu slobode biće angažovana redarska služba, a u koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste oružja, pirotehničkih sredstava i napitaka.

Trifkovićev trg, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede, Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića, Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj na dan dočeka od 15 časova do sutra ujutro u četiri sata.

Semafori u široj zoni centra u noćnim satima radiće u režimu za dane vikenda. U svim ulicama užeg centra grada zabranjuje se ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora Manifestacije, javno-komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila.

Parking garaža iza zgrade SNP privremeno će biti zatvorena i korišćena za potrebe parkiranja vozila organizatora i gostiju.

100
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Goran Bregović u Novom Sadu za julijansku Novu godinu

Izvor: Beta, 11.Jan.2016

Goran Bregović sa svojim orkestrom sviraće za doček Nove godine po julijanskom kalendaru na centralnom gradskom Trgu slobode u Novom Sadu, najavila je danas savetnica gradonačelnika Nada Kobac."Nastup Gorana Bregovića obećava mnogo sudeći prema najavljenom broju turista i zauzetosti smeštajnih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.