Doček Nove godine u Nišu na tri lokacije uz niške snage

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine u Nišu na tri lokacije uz "niške snage"

U Nišu će organizovani doček 2016. godine biti održan na Trgu kralja Milana, u Parku svetog Save i na amfiteatru na keju, a nastupiće niški muzičari, najavili su predstavnici Grada.

Prema rečima gradskog većnika Milana Pešića odluka da nastupaju isključivo “niške snage” doneta je kako bi se “ove godine novac građana Niša potrošio u Nišu”.

U proceduri smo raspisivanja javnih nabavki, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pa kada se sve to završi imaćemo konkretna imena. Ono što je sigurno je da neće biti nikog sa strane, ideja nam je da novac ostane u Nišu i da širimo taj lokal-patriotizam - kaže Pešić.

Objašnjava da je plan da centralnom trgu bude rok i pop muzika, da u Parku svetog Save budu izvođači narodne muzike, a na amfiteatru di-džejevi.

Osim toga, 31. decembra će u toku dana u parku Čair biti organizovan program za decu.

U planu je da za mališani mogu da odgledaju neku predstavu, čuju hor i druže se sa Deda Mrazom - kaže gradski većnik za omladinu i sport.

Pešić napominje da će se imena izvođača znati za 10 do 15 dana, kao i da je za program iz budžeta opredeljeno 6 miliona dinara.

Podsetimo, ova godina u Nišu je organizovano dočekana na Palilulskoj rampi.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.