Doček Nove godine u Nišu na tri lokacije, nastupiće “niške snage”

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine u Nišu na tri lokacije, nastupiće “niške snage”

Doček 2016. godine u Nišu biće organizovan na tri lokacije: centralnom gradskom trgu, u Parku Svetog Save i na amfiteatru na nišavskom keju, saopštili su danas predstavnici grada.

Gradski većnik Milan Pešić rekao je da je odluka o dočeku na više mesta u gradu doneta kako bi se zadovoljio muzički ukus što većeg broja građana.

- Na sve tri lokacije nastupiće “niške snage”, ali još ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da kažemo o kojim izvođačima je reč, jer je u toku proces javne nabavke, odnosno ugovaranja nastupa - rekao je Pešić na konferenciji za novinare posle sednice Veća grada Niša.

Pešić je istakao da je grad odustao od dovođenja muzičara sa strane za doček 2016. godine zbog previsokih iznosa koje su muzičari tražili, kao i zbog opredeljenja da novac iz gradske kase ostane u Nišu.

- U budžetu grada opredeljeno je šest miliona dinara za organizaciju dočeka Nove godine, ali ne očekujem da će sav taj novac biti utrošen - rekao je Pešić.

Veće grada Niša odlučilo je danas da iz gradske kase bude utrošeno tri miliona dinara za postavljanje novogodišnje rasvete na gradskim ulicama i trgovima.

Ta suma, kako je rečeno, biće dovoljna i za popravku postojeće rasvete, a potom i za njenu demontažu.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ni: Doček Nove godine na tri mesta

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2015

Doček 2016. godine u Nišu biće organizovan na tri lokacije: centralnom gradskom trgu, u Parku Svetog Save i na amfiteatru na nišavskom keju, saopštili su u petak predstavnici grada. Gradski većnik Milan Pešić rekao je da je odluka o dočeku na više mesta u gradu doneta kako bi se zadovoljio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.