Izvor: Politika, 19.Dec.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine na tri bine u Beogradu

BEOGRAD – Za novogodišnju noć u Beogradu na tri bine nastupiće, između ostalih, Vlado Georgijev, Emina Jahović, Mira Škorić, Neverne bebe, Balkanika, Đ Marko Nastić, dok će 30. decembra za Beograđane i njhove goste na Trgu republike pevati Haris Džinović.

Gradski čelnici naveli su na konferenciji za novinare da očekuju oko 100.000 domaćih i stranih turista, da Grad Beograd zaradi oko 15 miliona evra, a dodali su i da doček Nove godine Skupštinu grada neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koštati više od 8,25 miliona dinara.

Za novogodišnju noć ispred Skupštine Srbije nastupiće Emina Jahović, Vlado Georgijev, Nikola Rokvić i Mira Škorić, a koncert će trajati od 22 sata do 3 sata posle ponoći.

Na Trgu republike od 21 sat do 3 sata posle ponoći nastupaće Balkanika, Alisa, Kiki Lesendrić, Neverne bebe i Kraljevski apartman, dok će ispred Filozofskog fakulteta nastupiti di-dzejevi, između ostalih i Marko Nastić.

Doček je organizovan i za ljubitelje klasične muzike u Sava centru.

Muzičari koji su prisustvovali konferenciji za novinare najavili su dobar provod i istakli da im je čast da pevaju za Beograđane i njhove goste.

Tanjug

objavljeno: 19.12.2014.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Doček Nove godine na tri bine uz rok, pop, folk i elektro zvuk

Izvor: Politika, 19.Dec.2014

U najluđoj noći očekuje se 100.000 turista, a ova proslava grad će koštati 8,25 miliona dinara. – Haris Džinović će nastupiti 30. decembra na Trgu republike ..Za 8,25 miliona dinara, koliko grad planira da potroši iz budžeta, doček Nove godine biće organizovan na tri bine, a 30. decembra...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.