DOK KOLEGINICE KUKAJU... KATARINA GRUJIC OTKRIVA KOLIKI JOJ JE HONORAR ZA DOCEK NOVE GODINE

Izvor: medio.rs, 01.Dec.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK KOLEGINICE KUKAJU... KATARINA GRUJIC OTKRIVA KOLIKI JOJ JE HONORAR ZA DOCEK NOVE GODINE

Pevačica Katarina Grujić zadovoljna je poslovnim uspesima.

Naime, pevači uglavnom nisu zadovoljni godinom koja je na izmaku. Mnogima su honorari za tezge daleko manji nego nego prethodnih sezona, a od pesama koje su objavljene u proteklih nekoliko nedelja, malo koja se izdvojila kao hit.

Poznato je da najvažniji radni dan u godini pevačima doček Nove godine kada su honorari za tezge daleko veći nego inače. Pevačicu Katarinu Grujić smo sreli na snimanju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << novogodišnjeg programa "Grand televizije" i to je bila idealna prilika je pitamo da li ona ima finansijskih problema kao njene kolege.

– Znam da i moje koleginice nisu toliko zadovoljne kao prethodnih godina, ali ja lično nemam razloga da budem nezadovoljna. Zadovoljna sam koliko radim i koliko nastupam, a što se tiče novogodišnjih honorara, samo ću vam reći da mi je ove godine honorar za doček duplo veći nego za prošli doček, rekla je Grujićeva za "Pulsonline".

Inače, poslednji spot Katarine Grujić za pesmu "Drugovi", kojom ona najavljuje svoj prvi album, sada već ima više od devet miliona pregleda na "Youtube".
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.