Čarobni štapić iz torbice: 3 beauty prevare za savršen izgled tokom cele noći

Izvor: Story, 31.Dec.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarobni štapić iz torbice: 3 beauty prevare za savršen izgled tokom cele noći

Odabrali ste novu haljinu, nabacili večernji make-up i elegantnu frizuru i sve je spremno za doček Nove godine. Ali šta kada sat otkuca ponoć, a vaša maskara više nije na trepavicama, slatki šampanjac završi na vašoj kosi, a naušnica na podu?

foto: Instagram

6 stvarčica koje morate imati u torbici:

- korektor za podočnjake ili tečni puder

- papirne maramice

- krema (tester ili malo pakovanje)

- ruž >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ili sjaj

- ogledalce

- češljić

RAZMAZANA MASKARA

Bilo da Novu godinu čekate na otvorenom pa su vam zasuzile oči ili ste tačno u ponoć uz čašu šampanjca pustili suzu radosnicu, novogodišnja noć kao da ne može proći bez razmazane maskare.

Rešenje:

Ne perite lice sapunom i vodom jer ćete samo pogoršati situaciju i postoji velika verovatnoća da sapun završi u očima. POdšetajte do toaleta, uzmite papirnu maramicu ili komadić toaletnog papira i vrh umočite u kremu. Lagano natapkajte mrlje od maskare i obrišite suvim delom. Mesto prekrijte s vrlo malo korektora ili tečnog pudera.

ALKOHOLNO PIĆE U KOSI

Vesela muzika, dobro raspoloženje, ples i gužva vrlo lako mogu rezultirati prolivanjem pića koje se u trenu našlo baš na vašoj novoj frizuri. Kako sprečiti neugodni miris alkoholnog pića i spasiti elegantnu frizuru koju ste strpljivo pripremali?

Rešenje:

Reagujte dok vam je kosa još mokra. Smočite češalj i nežno pročešljajte proliveno mesto. Na češalj stavite vrlo malo kreme i ponovno pročešljajte. Obrišite češalj i još jednom s njim pređite preko kose. Vaša kosa neće ostati lepljiva i što je najvažnije neće smrdeti na alkohol.

IZGUBLJENA KOPČICA OD NAUŠNICE

Svečane naušnice su savršen detalj uz elegantnu odeću i frizuru, ali često se dogodi da kopčica koja drži naušnicu nestane. Dogodi li vam se ovakva nezgoda, nemojte skinuti naušnice već budite maštoviti i snalažljivi.

Rešenje:

Zatražite od konobara krišku limuna ili još bolje limete i odjurite do toaleta. Noktom otkinite mali komad kore, dobro ga osušite papirnom maramicom. Naušnicu stavite na uvo i komadić kore nabodite na iglicu od naušnice. To će poslužiti kao kopčica i što je najvažnije izdržaće celu noć, a vi možete mirno plesati i uživati u dobroj zabavi.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.