Izvor: MC Bor, 10.Apr.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugari zakupili sve kapacitete za doček 2014. godine

Bor, Prolom banja, 10. april
Izvor: JužnaSrbija.info
Turističke agencije iz Bugarske zakupile su već sada sve kapacitete u Prolom banji za doček nove 2014. godine, Izjavio je danas direktor Prolom banje Zlatko Veljović.
- Nakon naše ponude za trodnevni aranžman po ceni od 189 eura koju smo na veliki pritisak i ogromno interesovanje turističkih agencija iz Bugarske dostavili, bukvalno su za dva dana zakupili sve naše kapacitete, kaže za portal Južna Srbija Zlatko Veljović.
On ističe da su bugarski turisti u Prolom banji postali redovna klijentela, kako kaže oni dolaze svakog vikenda organizovano u grupama i pored prolom banje obilaze i prirodni spomenik Đavolja Varoš koji je bio nominovan za sedam svetskih čuda prirode.
Veljović ističe da je samo 8.marta na dan žena lokalitet Đavolja Varoš obišlo više od 300 turista iz Bugarske, mahom žena.
Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasprodata Prolom banja za doček 2014.

Izvor: Glas javnosti, 10.Apr.2013

PROLOM BANJA - Turističke agencije iz Bugarske pre nekoliko dana zakupile su sve kapacitete u Prolom banji za doček 2014. godine. Koliko Bugari vole da dolaze u ovu banju govori i podatak da je preko 300 turista iz ove zemlje došlo je u Prolom banju da proslavi 8. mart..."Na veliki pritisak turističkih...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.