Brena uzela 100.000 evra za noć!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena uzela 100.000 evra za noć!

Angažovanje ove pevačice za doček Nove godine papreno košta...

Lepa Brena je ugovorila nastup za doček Nove godine u jednom luksuznom hotelu u Petrovcu za koji će dobiti čak 100.000 evra, tvrdi "Alo".

"Menadžment hotela je po svaku cenu želeo da im najveća balkanska folk zvezda peva u najluđoj noći. Zbog toga nisu štedeli ni na Breninom honoraru, ali ni na dekoraciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sale u kojoj će gosti hotela sa Brenom dočekati Novu godinu. Odmah su joj ponudili 100.000 evra, što je ona bez previše razmišljanja prihvatila", rekao je izvor za ovaj list.

Izvoli pare, sad uđi u Kuću Velikog Brata! VIDEO

Inače, folk pevačica je 11. novembra započela svetsku turneju pod nazivom "Zar je važno da l' se peva ili pjeva" u Beču, gde je premijerno s njom nastupio i njen sin Stefan Živojinović koji trenutno gradi muzičku karijeru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.