Beograd, centar regiona za NG

Izvor: B92, 30.Dec.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd, centar regiona za NG

Beograd -- Završetak poslednjeg radnog dana u ovoj godini znači početak saobraćajnih gužvi. Neki su krenuli ka toplim ili zimskim destinacijama na doček Nove godine.

Kao i prethodnih desetak godina mnogi turisti iz regiona krenuli su ka Beogradu, koji je postao nezvanična prestonica Balkana za novogodišnji provod.

Za slovenačke turiste nema dileme gde će se najbolje provesti za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novu godinu.

Više od hiljadu slovenačkih turista stiglo je u srpsku prestonicu sa dva voza. Neki će Novu godinu dočekati u centru Beograda, a ima i onih koji su zbog hrane i muzike opredelili za slavlje u restoranu.

Gužva i na prilazima železničkoj stanici. Crna Gora, planine Srbije, Kosovo samo su neke od destinacija. Više od 160 vanrednih polazaka i 900 polazaka u pretposlednjem danu 2011. godine.

Na aerodromu Nikola Tesla danas nešto manja gužva. Oni koji su odlučili da Novu godinu provedu van Srbije, uglavnom su se odlučili za mesta gde i na plaži mogu da dočekaju 2012. ili je izbor pao ne neku od evropskih prestonica.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.