ADIO KAPETANE, MIRNO TI MORE Reči koje slamaju srca - ceo region se oprašta od Mateja, a njegov bliski prijatelj je uradio samo ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 18:44

"ADIO KAPETANE, MIRNO TI MORE" Reči koje slamaju srca - ceo region se oprašta od Mateja, a njegov bliski prijatelj je uradio samo ovo

Otkako je objavljeno da je telo Mateja Periša (27) pronađeno u Dunavu, građani ne prestaju da na društvenim mrežam izražavaju žaljenje zbog tragične smrti mladića.

Ceo region bio je ujedinjen svih 139 dana potrage i živeo je sa nadom da će Splićanin biti pronađen živ i zdrav. Osim potresnih poruka građana iz regiona, od Periša se oprostio i jedan od njegovih bliskih prijatelja.

Ovaj mladić, koji nije sa Perišem doputovao u Beograd na doček >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nove godine, na svom Instagram profilu objavio je četiri fotografije na kojima se nalazi sa Matejem. Na objavljenim fotografijama mogu se videti njih dvojica zagrljeni - na brodiću na kome su radili, u provodu, na putovanjima, ali i na prelepom vidikovcu sa koga puca pogled na pučinu.

Na jednoj Instagram stranici koja je od početka pratila svaki novi detalj i informaciju vezanu za nestanak mladića iz Splita, sada uz objavljenu fotografiju Mateja stoji poruka da počiva u miru i da je on svoju priču na zemlji završio. Ispod ove fotografije samo su se nizali komentari koji su mahom bili tužni.

- Adio kapetane naš i mirno ti more kapetane naš, plovi sada nebeskim plavetnilom. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti. Počivaj u miru božjem i saučešće porodici - stoji u jednom komentaru, dok u drugom piše:

- Plavi anđeo vraća se svom plavom Jadranu. Dok ovo pišem srce mi puca, mirno spavaj među anđelima.

Komentar koji se neretko mogao videti ispod fotografije jeste da Matej "počiva u miru" i da "izjavljuju saučešće porodici".

- Mnogo mi je žao, nadala sam se srećnijem kraju - piše u komentaru, a već u drugom stoji:

- Pretužno, ali bar će naći mir, on i njegova porodica.

Podsetimo, Periševo telo pronađeno je juče ujutru u blizini Ade Huje. Ono je prebačeno na obdukciju koja je utvrdila da se mladić utopio. DNK analize potvrdile su da je reč o Perišu.

A post shared by 𝗡𝗲𝘀𝘁𝗮𝗹𝗶 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗷 𝗣𝗲𝗿𝗶𝘀̌ 🙏❤ (@nestali_matej_peris_)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATEJEV DRUG OBJAVIO POTRESNU PORUKU I SNIMAK "Mi ćemo morati pronaći način...Mirno ti more, kapetane"

Izvor: Blic, 19.Maj.2022

"Mi ćemo morati pronaći reči kako to opisati. Mirno ti more kapetane!", napisao je jedan od prijatelja Mateja Periša (27), koji navodno nije došao sa njim u Beograd na doček Nove Godine kada se Perišu izgubio svaki trag, a koji se, nakon što je danas saopšteno da je telo pronađeno u Dunavu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.