Roštiljanje uz muziku uživo

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roštiljanje uz muziku uživo

Kao i svake godine do sada, Dopunska škola na srpskom jeziku iz Gosaua organizovala je roštiljanje u prirodi kod streljane u Rogvilu kraj Arbona.

Pošto škola neguje dobre odnose sa folklornim udruženjem Homolje iz Gosaua, bili su pozvani i folkloraši sa predsednikom Nešom Todorovićem. Tako da je na roštiljanju bilo 150 učesnika, roditelja, đaka i folkloraša. Ovog puta je roštiljanje bilo drugačije, nego prethodnih roštiljijada, jer je bila organizovana i muzika uživo sa orkestrom Mileta Florića.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Diplomate kao kuvari

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2013, 13:00

U bašti bečke Diplomatske akademije u nedelju je održana tradicionalna manifestacija Kulinarsko i muzičko putovanje kroz partnerske zemlje Bečkog ekonomskog foruma. ..Tom prilikom su se balkanske zemlje predstavile kulinarskim specijalitetima, koje svake godine pripremaju diplomatski predstavnici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.