Upoznajte Alis: Neke od nas vole da žive u prošlosti, takva je i Alis koju tumači Džiljan Bel

Izvor: Prva.rs, 22.Jun.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Alis: Neke od nas vole da žive u prošlosti, takva je i Alis koju tumači Džiljan Bel

Alis je opsesivna, voli da živi u prošlosti. Srećna je što je konačno sa drugaricama. Mašta o frajerima i planira akcije za nezaboravan devojački vikend.
Bilo da je reč o prekomernom pijanstvu, seksualnim nestašlucima ili korišćenju ilegalnih supstanci kad prođe određeno vreme većina se s osmehom na licu priseti ludih noći provedenih s najboljim drugaricama uz večiti komentar „Ne mogu da verujem da sam to bila ja“. Međutim, ono što će glavne junakinje filmske letnje komedije >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << LUDILO DEVOJAČKE VEČERI proživeti izlazi iz svih okvira onoga što bismo možda želeli da se dogodi i nama
U filmu saznajte kako prijatreljice pokušavaju da pronadju izlaz iz nimalo prijatne situacije i kako ih nenadani događaj menja pravac noći i dodatno zbližava prijateljice.
Komedija LUDILO DEVOJAČKE VEČERI u domaće bioskope stiže 22. juna.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.