IGRAJ ZA MANJU: Dance4Manya festival počinje sutra u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 15.Okt.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRAJ ZA MANJU: Dance4Manya festival počinje sutra u Beogradu

Dance4Manya festival počinje sutra u Belexpo centru od 22 časova.

Ovaj festival posvećen je mladiću, Nemanji Ivanoviću, zbog kog je cela Srbija na nogama.

Na Dance4Manja festivalu će nastupiti preko 50 di-džejeva, 16. i 17. oktobra, a sve u cilju da se prikupe sredstva za Nemanju, koji boluje od retkog oblika maligne bolesti i trenutno je u Nemačkoj.

On se obratio javnosti videom koji se našao na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Youtube-u i u kojem saopštava da je započeo sa petom hemoterapijom.

Dobra vest je što je Manja povratio kilažu i snagu, i zahvalio se svima koji su tu za njega kroz ovaj težak period.

Jednodnevna karta za festival je 500, a dvodnevna 800 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Večeras ceo Beograd igra za Manju!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Okt.2015, 12:01

Ovog vikenda u Belexpo centru očekuje nas spektakularan događaj kakav do sada nije viđen u Srbiji! Festival Dance4Manya održava se 16. i 17. oktobra, kada će preko 50 najvećih domaćih imena elektronske muzike napraviti žurku koja se ne sme propustiti...Ostalo je još malo karata na raspolaganju,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.