Festival za Delču

Izvor: Plakatt.com, 03.Sep.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival za Delču

Kulturni centar Čukarice, Beograd
Saturday 14 Sep 18:00 - 14 Sep 22:00

Prvi takmičarski festival perspektivnih pop i rok izvođača “Dan D”, posvećen uspomeni na muzičara Milana Delčića-Delču, biće održan u subotu 14. septembra u Beogradu, u organizaciji Gradske opštine Čukarica i promoterske kuće Long Play.
Festival će početi svečanim otkrivanjem spomen ploče na kući u Košutnjaku u kojoj je Delča živeo i stvarao (orgabizatri će uskoro saopštiti satnicu), a muzički program će se potom odvijati od 18:00 do 22:00 na pozornici na otvorenom, u Ščerbinovoj ulici koja se nadovezuje na plato “Šoljica” u Požeškoj ulici, na Čukarici.
Konkurs za učešće u “Danu D” otvoren je od danas i mogu se prijaviti pop i rok bendovi i izvođači iz Srbije, ali i regiona, bez obzira da li su do sada imali neko zvanično ili internet izdanje, a smatraju da im nije pružena prava prilika da se javno predstave.
Potrebno je najkasnije do 10. septembra poslati snimke dve autorske pesme, fotografiju i kratku biografiju benda na mejl kzm@cukarica.rs. Za dodatne informacije kontakt osoba je Boško Malbašić, koordinator opštinske Kancelarije za mlade 011/3052177 i 060/7073317.

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džez festival u Kanjiži

Izvor: Plakatt.com, 03.Sep.2013

Dom umetnosti, Kanjiza . Thursday 12 Sep 18:00 - 14 Sep 22:00 . . Kao i do sada, festival se održava tokom drugog vikenda septembra, u kanjiškom Domu umetnosti, Art kafeu i galeriji Dobo Tihamer.. Na početku programa biće otvorena izložba fotograma kanjiškog umetnika svetskog renomea Jožefa...

Nastavak na Plakatt.com...

SEXY SUSHI (Paris) - petak 13. septembar, 22:30h - Kulturni centar GRAD

Izvor: Plakatt.com, 03.Sep.2013

KC Grad, Beograd . Friday 13 Sep 22:30 - 14 Sep 05:00 . . KC Grad dosledno svojim sklonostima ka „drugačijim“, svoju petu sezonu započinje sa par specijalnih događaja. Prvi od njih i to prvi u saradnji sa kolektivom Banda Panda dolazi iz Pariza. . Za francuski electroclash duo SEXY SUSHI,...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.