Dani novog crnogorskog filma - Pogled sa Ajfelovog tornja

Izvor: Plakatt.com, 07.Dec.2009, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani novog crnogorskog filma - Pogled sa Ajfelovog tornja


Dom Omladine, Beograd
Wednesday 9 Dec 19:00

"Dani novog crnogorskog filma“ retka su prilika da se beogradska i srpska publika upozna sa recentnom filmskom produkcijom Crne Gore. Pored celovečernjih filmova (čak četiri premijere) sastavili smo i izbor najzanimljivijih kratkih i srednjemetražnih igranih filmova, kao i dokumentaraca.
Manifestacija počinje izborom studentskih filmova, a završava se pobednikom varaždinskog Trash festivala, kult filmom „Zlatne čaklje“. Manifestaciju svečano otvara novi film Marije Perović „Čekaj me“, dobitnik nagrade za režiju na festivalu u Aleksandriji, koji će se naći na repertoaru Doma omladine od 14. decembra.
Prijatelj manifestacije: Ministarstvo kulture sporta i medija Crne Gore u saradnji sa ambasadom Crne Gore u Beogradu
Organizacija manifestacije : Dom omladine Beograda i Udruženje filmskih stvaralaca Crne Gore – UFSCG
17h Besplatna projekcija!
Prezentacija studentskih filmova FDU Cetinje(35 minuta)
Prezentacija studentskih filmova FVU POGORICA Univerzitet Mediteran (24 minuta)
19h "Pogled sa Ajfelovog tornja“
Režija: Nikola Vukčević
Uloge: Marija Vicković, Bane Trifunović, Darko Rundek
Marijana živi u bogatoj porodici koja je uspešna i omiljena u tzv. elit¬nom društvu. Ipak, bavi se prostitucijom, iz razloga koji su samo njoj poznati. U svemu tome, Marijana upoznaje Vanju...

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.