BORA I JA DELIMO DEVOJKE NAPOLJU, MOŽEMO I TEBE, SMEĆARKO! Zadrugari ZARATILI zbog para, pa NASRNULI na nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BORA I JA DELIMO DEVOJKE NAPOLJU, MOŽEMO I TEBE, SMEĆARKO!" Zadrugari ZARATILI zbog para, pa NASRNULI na nju

Nisu je štedeli.

Zadrugarka Ivana Radić je prošle nedelje napustila rijaliti, a ona je odlučila da ovonedeljni vođa bude Dragana Stojančević koja je imala privilegiju da danas podeli budžete svima i to prema svom nahođenju.

Milica Dugalić, Miona Jovanović, Marija Kulić, Ivana Šopić, Tara Simov, Lazar Čolić Zola, Mirko Gavrić i Bane Čolak dobili su najmanje budžete, što je Čolaku zasmetalo pa joj je uputio niz uvreda, a ni Milica i Matora joj nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostale dužne.

- Smećarko jedna, koliko si puta bila gladna, plakala si ovde dok ti nismo dali! A sada, najmanji budžet imam, smećarko. Pokazala si da si loš čovek, ovo je samo jedan potez u nizu. Matoroj si dala najmanji budžet, jer se druži sa mnom, kao i Ivani. Šlithaš se Bori, a nisi znala da mi delimo devojke spolja, možemo i tebe da podelimo - rekao je Bane.

- Nisi korektna, ideš linijom manjeg otpora i zato si Saški dala veći! - rekla je Milica.

- Mene ovde nijedna od vas ne može da muva! I to što je bilo onog dana kad vas je Natalija dirala, to je bila sprdnja! Ne znam šta imaš protiv mene pa si mi dala najmanji budžet - rekla je Matora.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKAZALA KAKAV JE PRIJATELJ! Dalila se RAZOČARALA u IVU, nije mogla da veruje šta joj je uradila na sastanku!

Izvor: Press, 15.Okt.2019

U Beloj kući nastala je ogromna tenzija nakon što je ovonedeljni vođa Dragana Stojančević podelila budžete, jer su oni kojima je pripalo najmanje novca burno reagovali. . Foto:pink. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.