NISU OČEKIVALI OVAKVU PROVOKACIJU! Zbog Draganine podele budžeta nastao haos! Zadrugari je častili pogrdnim rečima: Smećarko, delićemo te!

Izvor: Press, 15.Okt.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU OČEKIVALI OVAKVU PROVOKACIJU! Zbog Draganine podele budžeta nastao haos! Zadrugari je častili pogrdnim rečima: Smećarko, delićemo te!

Zadrugarka Ivana Radić je prošle nedelje napustila rijaliti, a ona je odlučila da ovonedeljni vođa bude Dragana Stojančević koja je imala privilegiju da danas podeli budžete svima i to prema svom nahođenju.
Foto:pink
Milica Dugalić, Miona Jovanović, Marija Kulić, Ivana Šopić, Tara Simov, Lazar Čolić Zola, Mirko Gavrić i Bane Čolak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dobili su najmanje budžete, što je Čolaku zasmetalo pa joj je uputio niz uvreda, a ni Milica i Matora joj nisu ostale dužne.




Autor: TvPink Printscreen


Smećarko jedna, koliko si puta bila gladna, plakala si ovde dok ti nismo dali! A sada, najmanji budžet imam, smećarko. Pokazala si da si loš čovek, ovo je samo jedan potez u nizu. Matoroj si dala najmanji budžet, jer se druži sa mnom, kao i Ivani. Šlithaš se Bori, a nisi znala da mi delimo devojke spolja, možemo i tebe da podelimo - rekao je Bane.



Autor: TvPink Printscreen


Nisi korektna, ideš linijom manjeg otpora i zato si Saški dala veći! - rekla je Milica.


Mene ovde nijedna od vas ne može da muva! I to što je bilo onog dana kad vas je Natalija dirala, to je bila sprdnja! Ne znam šta imaš protiv mene pa si mi dala najmanji budžet - rekla je Matora.



Autor: TvPink Printscreen


Nataša Radan, Marko Janjušević Janjuš, Vladimir Tomović, Miljana Kulić, Dejan Dragojević, Bora Santana i Dalila Dragojević bili su samo jedni od onih koji su dobili velike budžete i bili joj i više nego zahvalni zbog ovoga.



Problem je sa Dalilom ispao, ja sam joj dao 100 dinara za cigare, a ona kaže što ja njoj nisam nešto platio juče - rekao je Janjuš.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

TEK ŠTO SU RASKINULI, SADA SU OSUĐENI JEDNO NA DRUGO: Ona im je ZAPRŽILA ČORBU, i to poprilično!

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019

Odlukom Ivane Radić, koja je u subotu izbačena iz Zadruge, ove nedelje vođa je Dragana Stojančević. Ona je sinoć izabrala svoje potrčke. Ove nedelje, u izolaciji će spavati Tara Simov i Darko Petkovski Spejko, koje je Dragana odabrala za svoje sluge. Tara i Darko su imali kratku aferu, ali su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.