Zlata Đurković obradila hit pokojnog pevača! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 07.Avg.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlata Đurković obradila hit pokojnog pevača! (VIDEO)

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Zlata Đurković, obradila je hit pokojnog pevača Darka Radovanovića u znak sećanja na njega, a evo šta kaže o njihovom poznanstvu! 

Zlata Đurković je tokom boravka u rijalitiju istakla svoj fenomenalni osećaj za muziku, pa je svojim glasovnim sposobnostima mnoge cimere pogodila pravo u srce.

Nakon izlaska iz Bele kuće, Zlata Đurković je rešila da se pozabavi muzičkom karijerom, koja je počela da se kreće uzlaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << putanjom.

Ona je odlučila da sa svojim bendom obradi pesmu preminulog pevača Darka Radovanovića koji je pesmu ,,Ako je do mene" snimio sa pevačicom Ivanom Selakom u duetu.

"Godinu dana pre tužne sudbine Darka, kolega Koce sa Zlatibora i ja smo ga upoznali u Đenovicima gde je radio u jednom od eminentnih klubova.Volimo ovu pesmu, pa smo moj Active band i ja odlučili da snimimo obradu za nju i ponovo je ''oživimo''. Bio je veliki umetnik i čast mi je bila poznavati ga. A pesma traje i traje."- izjavila je Zlata za Pink.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Zlata Djurkovic Official (@zlatadjurkovic) on Aug 6, 2019 at 12:29pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.