Za Dan zaljubljenih poklonila suprugu ištampane fotografije devojaka koje je lajkovao na mrežama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:39

Za Dan zaljubljenih poklonila suprugu ištampane fotografije devojaka koje je lajkovao na mrežama (VIDEO)

Nije se nadao da će ona ovo saznati.

Za Dan zaljubljenih mnogi se potrude da svojim emotivnim partnerima ne kupe materijalni poklon, već da naprave neki kreativan dar.

Jedna ženu je odlučila da suprugu priredi nesvakidašnji poklon. Saznala je koje devojke je "lajkovao" na društvenim mrežama i ištampala je njihove fotografije.

Njihove fotografije je zalepila na drvene štapiće koje je nabola u stiropor. Podelila je video na Tiktoku kako pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj poklon, a brzinom svetlosti je video prikupio preko 25 miliona pregleda.

Komentari ispod videa su se samo nizali, a ovaj video je nasmejao mnoge.

Kada je Glorija shvatila da postoji ogromno interesovanje za ovaj video, ona je snimila reakciju supruga kada mu je uručila poklon.

- Šta je ovo? - pitao je suprug kroz osmeh.

Njegovu reakciju možete pogledati u nastavku:

Srbija Danas/Tiktok gr93la/I.S.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.