Torta od devojke Jelene

Izvor: Kurir, 24.Maj.2012, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torta od devojke Jelene

Hvala svima na lepim željama, ljubavi i lepim rečima! Proveo sam divan dan s najbližima, napisao je Nole na Fejsbuku

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković, pre nego što je otputovao u Kan, proslavio je svoj rođendan u društvu devojke Jelene u Monte Karlu. Ona mu je za tu priliku napravila tortu.

"Hvala svima na lepim željama, ljubavi i lepim rečima! Proveo sam divan dan s najbližima. Moja Jelena mi je napravila rođendansku tortu! Možete li da zamislite šta sam poželeo?", napisao je Nole na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jelena napravila Novaku tortu za 25. rođendan!

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2012, 00:44

Novak Đoković, najbolji svetski teniser proslavio je prekjuče 25. rođendan. Popularni Nole je dan proveo sa porodicom i prijateljima a uveče je u društvu devojke Jelene Ristić prisustvovao premijeri ostvarenja 'Killing them softly' na filmskom festivalu u Kanu. - Hvala vam svima na divnim željama,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.