TEGLAS - Obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih čarobnim ukusima u tegli! FOTO

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEGLA'S - Obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih čarobnim ukusima u tegli! FOTO

Ukoliko spadate u grupu zaposlenih ljudi, koji na posao ne nose svoj ručak, idealno rešenje za vas je Tegla's. Čarobni obroci koji se nalaze u staklenoj tegli.

Tegla's je smešten u Beogradu i Novom Sadu, a nude vam zdrave sastojke koje do sada, sigurni smo nikada niste probali. Na njihovom meniju, možete videti razne, obrok salate, kao i razne kombinacije sireva. Ipak, ukoliko spadate u grupu koja više preferira slatkiše i za vas postoji rešenje u vidu slatkih tegli. Povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Dana zaljubljenih Tegla's je odlučio da vam pokloni čarobne obroke u kojima ćete moći da uživate zajedno sa vašom voljenom osobom.

Potrebno je da nam na našu email adresu office@svetplus.com, pošaljete podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona), a vaš čarobni paket, stićiće pravo na kućnu adresu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

TEGLA

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2016

Ukoliko spadate u grupu zaposlenih ljudi, koji na posao ne nose svoj ručak, idealno rešenje za vas je Tegla's. Čarobni obroci koji se nalaze u staklenoj tegli...Tegla's je smešten u Beogradu i Novom Sadu, a nude vam zdrave sastojke koje do sada, sigurni smo nikada niste probali. Na njihovom meniju,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.