Sve PRŠTI od ljubavi - Dara Bubamara se pohvalila poklonom za Dan zaljubljenih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 23:36

Sve PRŠTI od ljubavi - Dara Bubamara se pohvalila poklonom za Dan zaljubljenih (FOTO)

Pevačica je pokazala da pravi džentlmeni nisu izumrli. Atmosferu iz svog doma je podelila sa svima.

Dan zaljubljenih odiše crvenim tonovima, poklonima koje razmenjujete sa partnerima ili onima u koje ste zaljubljeni. Pravi način da pokažete ljubav su pokloni u obliku srca, čokoladni dezerti ili večera.

Kuća pevačice Dare Bubamare baš je u ovim tonovima sijala na ovaj praznik. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pevačica nije oklevala da celu atmosferu podeli sa svojim pratiocima.

Pevačica je na fotografiji prikazala sebe, sa nešto jačom šminkom i usnama crvene boje koje odvlače pažnju. Iza nje se nalazi veliki broj balona crvene boje u obliku srca.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Kako se vidi na njenom Instagram profilu, u okviru storija, njen sin Kosta je odlučio da je iznenadi. Prateći storije vidimo i da je baš sa njim odlučila da proslavi ovaj praznik, jednom večerom u restoranu.

Iako pored sebe trenutno nema muškarca, svakako ima koga da je iznanadi, a i sa kim da provede divan dan.

Srbija Danas/društvene mreže/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.